61 – interieurarchitect, binnenhuisarchitect

Een interieur- of binnenhuisarchitect houdt zich bezig met alle aspecten van de binnenruimte; o.a. de functie, routing, ruimte-indeling, inrichting van de diverse ruimten, licht (zowel kunst- als daglicht), kleur en materiaal. De interieurarchitect geeft hiermee vorm aan de leefomgeving. Ben je geïnteresseerd in dit boeiende vakgebied van ruimtegebruik, ontwerp, creativiteit en het inrichten van ruimtes. Dan is het beroep van interieurarchitect (-e) misschien iets voor jou.

Informatie van de informant

Sinds september 2000 ben ik werkzaam als zelfstandig interieurarchitect. Inmiddels heeft het ontwerpbureau 5 medewerkers. Vol passie ontwerpt het team van Marijn de Kok interieurarchitecten harmonieuze interieurs. Want harmonie tussen gebouw, omgeving en gebruikers is de essentie van een goed interieurontwerp.
We voeren uiteenlopende projecten uit waarbij wonen, werken, leven of genieten centraal staat. In elke opdracht herken je onze signatuur, uiteraard passend bij de stijl van onze opdrachtgevers. We werken graag met natuurlijke materialen, fris kleurgebruik en grafische accenten.
Klanten ervaren ons als innovatief, betrokken en enthousiast. Wij vertalen wensen, ideeën en dromen door naar een verrassend interieurontwerp.
Hoe we dat doen vertel ik je graag tijdens de Beroepen Ervaring Avond