3 – Kunst CultuurCoach

Eigenwijs, fantasierijk en uniek in combinatie met muzikaal talent. Maak van jouw passie je beroep! Je kent het instrument dat je al bespeelt (gitaar, drums, zang, etc.) als geen ander. Je speelt in bands samen. Je kent verschillende muziekstijlen en/of je schrijft je eigen muziek. Daarnaast heb je muzikaal ondernemerschap geleerd, zodat je je eigen zaken kunt regelen. Muziek is emotie. Voor ieder mens. Heb jij plezier in het maken van muziek en zou je dat zelfs iedere dag wel willen doen? Aan het conservatorium van jouw keuze leer je je instrumentale of vocale vaardigheden (verder) te ontwikkelen, zodat jij na je afstuderen als docent of muziek coach anderen kunt helpen hun muzikale dromen waar te maken, of als zelfstandig artiest solo, in een band of in de tv-film-of reclamewereld kunt gaan werken. Werken als musicalperformer in de professionele entertainmentbranche? Dat is de perfecte combinatie van zingen, dansen én acteren. Je kunt zingen in verschillende stijlen en beschikt over zangtechnieken. Je kunt klassieke-, moderne-, jazz- en showdans. Je kunt dansen in choreografieën en kent diverse musicals. Bovenal kun je samenspelen en samenwerken met je tegenspelers.

Informatie vanuit de informant
Mijn naam is Ismène Elbers en mijn liefde voor Kunst en Cultuur heeft mij reeds op jonge leeftijd laten zien dat plezier hebben in je werk echt kan mag en zelf noodzakelijk is. Op 14 jarige leeftijd trad ik betaald op en ben ik na heel veel verschillende muzikale projecten en werkzaamheden als zangeres, theatermaakster en producent een vervolg stap gaan maken. Zo ben ik nu o.a Coach voor jong talent en geef ik advies en/of coaching aan bedrijven, instellingen, scholen, verenigingen en organisaties in het binnen en buitenland op gebied van creativiteit en hun eigen ontwikkeling hierin. Ook heb ik voor Talentenshows talenten mogen coachen en jongeren begeleid naar hun audities toe voor oa Conservatorium en Theateropleidingen.

Ik geef ook advies culturele verenigingen die na COVID-19 een behoefte hebben aan extra ondersteuning en ontwikkeling in de vernieuwing die Covid hen heeft gebracht. Verder heb ik nu een eigen Coaching praktijk in Roosendaal op de Oude Markt, ben ik licentiehouder van de Coaching methode Blauwprint.com. En zet ik me in tbv armoedebestrijding met het Jeugdfond Cultuur. Kijk ook op de website. www.dekunstcultuurcoach.nl of neem een kijkje op mijn website waar je mijn werk als zijnde zangeres en theatermaakster kunt inzien www.ismene.nl.

Ik neem jullie graag mee in de wereld van Creativiteit Kunst & Cultuur deze drie zijn naar mijn mening in ieder beroep terug te vinden. En hebben we de afgelopen tijd ook ingezien dat we creativiteit nodig hebben om kleur te blijven geven maar ook om samen als individueel te overleven in tijden van nood. Ik kijk uit naar een leuke inspirerende avond. 🙂

Met creatieve groetjes
Ismène

Muzikant
Musicalperformer
Muziek