50 – Sport

Vind jij het leuk om mensen te begeleiden bij het sporten? Als sport- en bewegingsleider doe je niet anders. Je geeft sportbegeleiding aan anderen. Je kunt sportlessen en toernooien opzetten en trainingsprogramma’s opstellen. Je let goed op de fysieke gezondheid van mensen. Daarnaast ken je natuurlijk ook zelf diverse sporten.
Kun jij jouw enthousiasme voor sport overbrengen op kinderen? En wil je geen kantoorbaan van 9 tot 5 uur? Als docent Lichamelijke Opvoeding sta je vooral in een gymzaal. Je bent sportief en actief bezig en dat probeer jij ook aan je leerlingen mee te geven.

Informatie vanuit de informant
Sport en Bewegen worden steeds belangrijker. En er komen steeds meer banen die te maken hebben met sport, gezondheid, training en coaching. Met ALECO houden we ons o.a. bezig met personal training, groepslessen, fitness, bedrijvensport en sportieve events. Maar er is nog veel meer mogelijk met sport! Daarover vertel ik jullie graag meer.

Denk je aan een opleiding zoals CIOS, Sport & Bewegen, Sportkunde? Of wil je aan de slag om mensen te coachen (kinderen, jongeren, ouderen)? Dan vertel ik je graag mijn verhaal en geef ik je een eerste indruk van hoe je werkweek er over een paar jaar zou kunnen uitzien!

Coördinator sportinstructie, training en coaching – MBO
Lichamelijke Opvoeding HBO